Gertrud Kirk fejrer 40 år i Danske Bank

Gertrud Kirk, som især har beskæftiget sig med fiskeriet, har jubilæum i Danske Bank 1. juni

Erhvervskundechef Gertrud Kirk kan den 1. juni 2020 fejre 40 års jubilæum i Danske Bank.

Gertrud Kirk har altid beskæftiget sig med erhvervskunder, men siden 90´erne har fiskeriet og kunder relateret til dette erhverv fyldt meget. Dette måske på grund af de familiemæssige relationer til fiskeriet og et 2-årigt ophold i bankens afdeling på Esbjerg Havn tilbage i 1980´erne.

Hvor det i starten primært var fiskerikunder relateret til Esbjerg Havn er der i dag kunderelationer i hele Jylland. Efter Gertruds opfattelse er de danske fiskere fantastisk innovative og modige. De driver et erhverv med rigtig mange udfordringer såsom kvoter, vejrforhold og politiske forhold, som f.eks. Brexit m.m., men de har alligevel høj fokus på fortsat udvikling af et bæredygtigt fiskeri. 

 

Så kedelig ville hun ikke være

Gertrud Kirk startede sit erhvervskarriere som revisorelev, men valgte efter 3 år at skifte til bankverdenen, nemlig det daværende Handelsbanken på torvet i Esbjerg. Havde nogen på det tidspunkt sagt, at hun 40 år efter stadig er ansat i banken ville hun have protesteret voldsomt – så kedelig ville hun ikke være.

– Det har været 40 hæsblæsende og spændende år i forhold til både kunder og den teknologiske udvikling og har nydt en arbejdsplads med stor fleksibilitet med tillid fra både ledelse og kollegaer i mellem, siger Gertrud Kirk. 

Områdedirektør Karsten Andresen fortæller, at Gertrud Kirk altid har sat kunderne først i alt og har fulgt sine kunderne hele vejen med stort personligt engagement. Har en kunde haft en spændende case eller haft økonomiske udfordringer, så har Gertrud lagt alle kræfter og alle døgnets timer i at løse en sag.

 

Ingen reception pga corona

Gertrud Kirk har ofte en humørfyldt kommentar til mange af livets forhold, hvorfor mange møder med Gertrud er en kombination, af høj faglig kompetence krydret med humor. Gertrud har endvidere et stor omsorgsgen overfor alle kunder og kollegaer, hvilket gør Gertrud Kirk meget afholdt overalt, hvor hun kommer frem.

På grund af ”Covid19” og deraf begrænsede mulighed for at mødes, kan den planlagte reception desværre ikke afholdes.

Professor efterlyser nuancer i debatten om trawlfiskeri

Folk bør sætte sig bedre ind i tingene, inden de drager meget firkantede konklusioner om trawlfiskeriet, mener professor

Professor efterlyser nuancer i debatten om trawlfiskeri

Folk bør sætte sig bedre ind i tingene, inden de drager meget firkantede konklusioner om...