Traditionsrig fiskevirksomhed til salg: A/S O.V. Jørgensen – Hundested Fiskeexport søger nye ejere

En af nøglefaktorerne bag virksomhedens succes har været dens fokus på hurtig og effektiv logistik

Efter næsten 90 år på markedet er en af Østdanmarks mest markante fiskevirksomheder, A/S O.V. Jørgensen – Hundested Fiskeexport, nu sat til salg. Den traditionsrige virksomhed, som har været ejet af familien Jørgensen siden etableringen, har gennem årene specialiseret sig i opkøb og videresalg af fisk til både eksportmarkedet, restauranter, fiskehandlere, grossister og fabrikker.

En af nøglefaktorerne bag virksomhedens succes har været dens fokus på hurtig og effektiv logistik. Egen flåde af lastbiler og erfarne chauffører sikrer en smidig og hurtig transport af friske fisk fra havnene til kunderne. Virksomheden har særligt fokus på losning af pelagisk konsumfisk og industrifisk på små havne rundt om på Sjælland og Bornholm.

Ejer har været 60 år i branchen

A/S O.V. Jørgensen – Hundested Fiskeexport tilbyder desuden en række andre services, herunder vognmandskørsel, produktion og levering af is til køling af fisk samt drift af Sjællands eneste anlæg til vask af genbrugsfiskekasser.

Virksomhedens ejer, Ole V. Jørgensen, har i en alder af 73 år besluttet sig for at trække sig tilbage efter ca. 60 år i branchen. Han ønsker dog at sikre en glidende overgang og vil derfor stå til rådighed for de nye ejere i en overgangsperiode.

Samtidig er selskabets administrerende direktør, Mette Hoffmann Jørgensen, klar til at samarbejde med potentielle nye ejere for at sikre virksomhedens fremtidige drift.

Virksomheden søger nu købere, der kan se potentialet i at videreudvikle en alsidig og veletableret aktør inden for fiskeindustrien. Interesserede parter kan kontakte Ole V. Jørgensen på telefon 20290461 (helst efter kl. 16.00) eller på e-mail til Mette Hoffmann Jørgensen på mlj@ovj.dk.

Fiskerne betaler igen prisen for politisk svigt i Østersøen

Selv om fiskeriet i forvejen er stærkt begrænset i Østersøen, har Ministerrådet besluttet at reducere fiskerimulighederne yderligere i 2025

Fiskerne betaler igen prisen for politisk svigt i Østersøen

Selv om fiskeriet i forvejen er stærkt begrænset i Østersøen, har Ministerrådet besluttet at reducere...