Mindeord over Fisker Steen Ingvard Jensen

Mindeord over fisker Steen Ingvard Jensen fra Marstal

Steen Ingvard Jensen er gået bort efter kort tids sygdom. Foto: Fiskeri Tidende

Det var med stor sorg vi modtog meddelelse om at Steen er gået bort efter kort tids sygdom.

Steen Jensen blev medlem af Bestyrelsen i Fiskeriforeningen Kreds Syd nuværende Bælternes Fiskeriforening den 13. september 1997 og udtrådte efter eget ønske i 2015.

I bestyrelsen var der aldrig tvivl om at Steen var de mindre garnfartøjers talsmand, ikke mindst ud af til i Danmarks Fiskeriforenings regi. Ved den nye regulering i 2005 med Fartøjs Kvote Andele, kom der fokus på Kystfiskeriet og her var Steen en af de bærende kræfter for at få en fornuftig regulering til de mindre kystfartøjer i hele landet. Til trods for de mange meninger der altid er i fiskeriet formående Steen at få sat nogle aftryk som der stadig er kystfiskere der har stor gavn af den dag i dag.

Steen var i mange år Formand for Marstal Fiskeriforening og var med til at holde fiskeriet i gang, ikke mindst med gode faciliteter på havnen til gavn for de hjemmehørende fiskere. Det fornægtede sig ikke, at Marstal var Steens omdrejningspunkt og her hans hjerte lå, både for familien og fiskeriet gennem livet.

Fra Bælternes Fiskeriforening skal der lyde en stor tak for de mange positive input gennem mange år og vores tanker går til Birgit, Jeanette, Bjørn og børnebørn.

Ære være Steen Ingvard Jensens minde.

Husk at tilmelde dig generalforsamlingen!

Generalforsamlingen i Danmarks Fiskeriforening nærmer sig, og den afholdes i år i Hirtshals. Deadline for tilmelding er 20. maj.

Husk at tilmelde dig generalforsamlingen!

Generalforsamlingen i Danmarks Fiskeriforening nærmer sig, og den afholdes i år i Hirtshals. Deadline for...