AS410 Sletterhage: Vinterferien blev efterfulgt af sløjt fiskeri

Vi kom hjem med 400 kilo jomfruhummere efter den sidste tur - ikke noget at prale af, lyder det fra skipper Finn Olsen

Fra fiskerihavnen i Grenaa. Arkivfoto

Det kunne godt være lidt bedre. Det er den konklusion, man når til, når man taler om det aktuelle fiskeri med Finn Olsen fra fartøjet AS 410 Sletterhage.

– Vi kom hjem med 400 kilo jomfruhummere efter den sidste tur. Ikke noget at prale af, når man tænker på, at vi var afsted i tre nætter. Hvis vi havde fanget det dobbelte på de tre nætter, så ville jeg betegne fiskeriet som godt, siger Finn Olsen, som er den ene af to mand ombord.

Den tur, han beretter om, er den første tur efter uge syv, hvor de to ombord på AS 410 Sletterhage havde indlagt en pause i vinterferien.

Finn Olsen forklarer, at i perioden op til ferien var fiskeriet ganske fint – når vejret altså tillod det. Desværre skete det bare lidt for sjældent:

– Jeg vil sige, at vi har haft 13 gode ture frem til vinterferien. Men selv om turene har været gode, så har der bare været for få af slagsen. Vejret har ganske enkelt ikke artet sig, som vi ville ønske det, siger Finn Olsen.

– Til gengæld er jeg ganske godt tilfreds med de priser, vi hidtil har fået for vores hummere. Så alt taget i betragtning, så er vi rimeligt tilfredse med starten på året, siger Finn Olsen.

Skagen Havn nærmer sig markant CO2-reduktion

I 2023 satte Skagen Havn gang i tre centrale initiativer, som alle bidrog til at mindske CO2-udledningen

Skagen Havn nærmer sig markant CO2-reduktion

I 2023 satte Skagen Havn gang i tre centrale initiativer, som alle bidrog til at...