Ny fabrik kræver stadigvæk mindre justeringer

Fabrikken skal blandt andet gøre arbejdsforholdene lettere og mindske antallet af tunge løft for besætningen

Foto: Kim Eggert Nielsen // S 222 Lady Gaga

Efter at have installeret en ny, moderne fabrik ombord i løbet af foråret, så er det næsten “business as usual” for Kim Eggert Nielsen og hans besætning ombord på Skagen-fartøjet S 222 Lady Gaga. Fabrikken skal blandt andet gøre arbejdsforholdene lettere og mindske antallet af tunge løft for besætningen.

– Vi har fisket i omkring 25 dage de sidste par måneder, og vi er meget tilfreds med den nye fabrik. Men der er altid finjusteringer og optimeringer, når man installerer nyt udstyr ombord. Så i nærmeste fremtid sejler vi til Hanstholm for at få lavet nogle mindre ændringer. Generelt er vi meget tilfreds med det arbejde, som folkene fra BOAtech i Hanstholm har lavet, siger Kim Eggert Nielsen.

Han vurderer, at de nok skal ligge i Hanstholm en uges tid for at få lavet de allersidste tilretninger i samarbejde med folkene fra BOAtech.

Fiskeriet den seneste tid betegner Kim Eggert Nielsen som ok:

– Fiskeriet er gået fint nok. Vi har for det meste fisket i Kattegat ved Anholt. Mængderne af hummere har været fine i forhold til årstiden. Priserne var især gode dengang vi indledte fiskeriet for et par måneder siden, men sidenhen er de faldet en hel del. Vi har nu besluttet at fiske i Skagerrak, fordi hummerne blev ganske enkelt for små i Kattegat, siger Kim Eggert Nielsen.

Ombord på Lady Gaga arbejder de kun med det ene hold, som Kim Eggert Nielsen meget passende kalder sit “superteam”.

Nordjyske borgmestre bakker op om fiskeriet

De nordjyske borgmestre glæder sig over, at miljøminister har kasseret udskældt rapport om trawlfiskeriet

Nordjyske borgmestre bakker op om fiskeriet

De nordjyske borgmestre glæder sig over, at miljøminister har kasseret udskældt rapport om trawlfiskeriet