EUFA byder EU’s nye Fiskeriudvalg velkommen

Og der bliver nok at se til - Brexit venter

EU’s nye fiskeriudvalg er fundet, bl.a. med Søren Gade som næstformand, og udvalget bliver nu hilst velkommen af den Europæiske Fiskeriforening (EUFA).

Der er nemlig brug for politikerne og en stærk indsats til gavn for fiskeri i EU, som pt står over for en række udfordringer, bl.a. Brexit.

– Brexit er en eksistentiel udfordring for fiskerisektoren og fremtidens fiskeriforvaltning, og de nye parlamentsmedlemmer vil spille en vigtig rolle, når ​​EU’s og Storbritanniens fælles fremtid skal formes, siger EUFA-formand Gerard van Balsfoort:

 – Vi glæder os også over valget af en erfaren formand, Chris Davies, til at lede udvalget på dette afgørende tidspunkt. Hr. Davies har spillet en aktiv rolle i udformningen af ​​den fælles fiskeripolitik i løbet af sine mange år i Europa-Parlamentet, og vi ser frem til at samarbejde med ham og resten af udvalget.

TripleNine sætter rekord med historisk høj indtjening

Den internationale producent af fiskemel og fiskeolie, TripleNine, med hovedsæde i Esbjerg, har netop offentliggjort sit regnskab for 2023, og tallene taler deres tydelige...

TripleNine sætter rekord med historisk høj indtjening

Den internationale producent af fiskemel og fiskeolie, TripleNine, med hovedsæde i Esbjerg, har netop offentliggjort...