Jes Holm Sørensen er tildelt ridderkorset

Under et julearrangement tirsdag den 17. december blev Jes Holm Sørensen fra Hanstholm Fiskeauktion tildelt det kongelige ridderkors.
af Helle Kristensen
19 dec 2019

Det er den tidligere politiker og formand for Hanstholm Fiskeriforening Svend Heiselberg, der har indstillet Jes Holm Sørensen til ridderkorset. Han giver følgende begrundelse for indstillingen:

-Jes har gennem sin karriere været et kæmpe aktiv for Hanstholm Havn og hele lokalområdet. Jes har en stor del af æren for den vækst Hanstholm Havn har gennemgået, og det påvirker ikke bare lokalområdet positivt men i høj grad hele Thy. Det er derfor yderst velfortjent, at Jes tildeles ridderkorset for hans store indsats og gerning, siger Svend Heiselberg.

 

Jes Holm Sørensen har ganske få arbejdsdage tilbage på Hanstholm Havn, før han ved årsskiftet trækker sig tilbage og overlader Hanstholm Fiskeauktion til Jesper Kongsted.

 

Ridderkorset blev overrakt af Svend Heiselberg med hjælp fra Jes' kone Lotte.

Ridderkorset blev overrakt Jes af Svend Heiselberg med hjælp fra Jes' kone Lotte. 

Ved årsskiftet takker Jes Holm af, og overlader Hanstholm Fiskeauktion til Jesper Kongsted. Overrækkelsen af ridderkorset, er dermed også med til at markere afslutningen på en fantastisk karriere for auktionmesteren hos Hanstholm Fiskeauktion.

Læs mere om:

Flere Nyheder