Molehovedet nu på plads i Hanstholm

Indsejlingen til Hanstholm Havn er nu igen åbnet, efter det nye molehoved er blevet bugseret på plads

Efter en lang sejltur fra Polen, som tog sin begyndelse tirsdag den 18. juni, kunne molehovedet seks dage senere – i går, mandag den 24. juni – anes i horisonten ud for Hanstholm.

Det store molehoved blev synligt i går sidst på eftermiddagen, og klokken 04 i nat blev havnen, som planlagt, lukket for trafik ind og ud.

Sidst på natten blev molehovedet så bugseret ind mod havnens indsejling. Installationen blev igangsat i dag tidlig morgen, tirsdag den 25. juni, og lidt efter klokken 12 var molehovedet bugseret på plads, skriver Hanstholm Havn på sin hjemmeside.

Indsejling atter åben
Efter installation af molehovedet er Hanstholm Havns indsejling nu igen åben. Der vil dog foregå arbejde på og omkring molehovedet i et stykke tid endnu, og det er derfor vigtigt, at fartøjerne udviser agtpågivenhed og sejler langsomt omkring indsejlingen. Det er desuden nødvendigt at koordinere ankomst og afgang med havnevagten på VHF kanal 12.

Ved spørgsmål hertil, kontakt havnevagten på telefon: +45 96 55 07 13 eller på VHF kanal 12.

Danmarks Fiskeriforening: Sådan får vi et grønnere fiskeri

Danmarks Fiskeriforening holder fredag generalforsamling i Hirtshals, hvor foreningen fremlægger sine bud på en grøn omstilling af fiskeriet

Danmarks Fiskeriforening: Sådan får vi et grønnere fiskeri

Danmarks Fiskeriforening holder fredag generalforsamling i Hirtshals, hvor foreningen fremlægger sine bud på en grøn...