Fiskerikontrollen får nye ledere

Udenrigsministeriet, Fiskeristyrelsen har pr. 1. maj udnævnt to nye ledere til Fiskerikontrollen.

For at styrke de ledelsesmæssige og forvaltningsmæssige kompetencer i den regionale fiskerikontrol har Fiskeristyrelsen pr. 1. maj ansat to kontorchefer til at stå i spidsen for de nye enheder ”Regional Kontrol Vest” og ”Regional Kontrol Øst”. Målet er at ruste styrelsen bedre til at gennemføre den genopretning, der er i gang, skriver Fiskeristyrelsen i en pressemeddelese.

Kontorchef Henrik Bandholm står fra 1. maj i spidsen for Regional Kontrol Vest, der består af det tidligere Inspektorat Vest og fiskerikontrolskibet Vestkysten.

Den nye chef for Regional Kontrol Vest kan bidrage til genopretningsarbejdet i Fiskeristyrelsen på en positiv måde fra start, da han har stor erfaring med faglig procesoptimering på myndighedsområdet samt udvikling af tilsyns- og kontrolmiljøer med et læringsbaseret fokus. 

I det daglige vil han bevæge sig mellem Regional Kontrol Vest’s enheder i Frederikshavn, Nykøbing Mors, Nymindegab og skibet Vestkysten.

Fra 1. maj er kontorchef Bjørn Wirlander ansat til at lede Regional Kontrol Øst, der består af det tidligere Inspektorat Øst og fiskerikontrolskibene Havternen og Havørnen.

Bjørn Wirlander kender fiskeriområdet godt, idet han kommer lige fra en stilling som kontorchef i Fiskeripolitisk kontor i Udenrigsministeriets departement, og før da var han kontorchef i EU & Fiskeriregulering i det daværende Miljø- og Fødevareministerium. 

I det daglige vil han bevæge sig mellem Regional kontrol Øst’s enheder i Ringsted, Rønne, Kolding og Randers og skibene Havternen og Havørnen.

Danmarks Fiskeriforening: Sådan får vi et grønnere fiskeri

Danmarks Fiskeriforening holder fredag generalforsamling i Hirtshals, hvor foreningen fremlægger sine bud på en grøn omstilling af fiskeriet

Danmarks Fiskeriforening: Sådan får vi et grønnere fiskeri

Danmarks Fiskeriforening holder fredag generalforsamling i Hirtshals, hvor foreningen fremlægger sine bud på en grøn...