Sensorer viser hvor trawlet er

SeaMaster er eneste danske distributør af Marport – også af en af deres nyeste sensorer; Trawl PositioneringsSystem

Når man fisker med trawl, er det nyttigt at vide, hvor grejerne befinder sig.

Afstanden til skibet, pitch and roll, og hvor stor netåbningen er. Det og mange flere informationer giver et af de nyere produkter fra Marport, fortæller Seamaster Aps, som er den eneste distributør i Danmark.

Systemet hedder Trawl PositioneringsSystem og består af skovlsensorer, som er placeret på trawlskovlene. Sensorerne sender data til en receiver, så man altid kan se de vigtige oplysninger. Man kan også tilføje en ekstra skovlsensor, som kan måle afstanden til havbunden ved hjælp af ekkolod.

 

Kompatibelt

Det smarte ved Marport-systemet fra SeaMaster er, at det kompatibelt med flere forskellige plottere, og det kan interfaces med et Scantrawl-system, hvilket betyder, at det automatisk opdaterer trawlets symmetri. Det sker ved hjælp af Marports trawlspeed-sensor.

Som sagt, er SeaMaster ene distributør i Danmark, og de har solgt Marports produkter i mange år. De har derfor stor erfaring med produkterne, og kan servicere og reparere alle former for Marport-sensorer. 

Samtidig rådgiver og vejleder SeaMaster gerne deres kunder i, hvordan de bedst muligt får et Marport system, som lige netop passer til deres behov.

 

Eftersøgning af fisker er indstillet

Den fisker, der mandag eftermiddag faldt over bord fra sin fiskekutter ved Søndervig er stadig ikke fundet, hvilket har fået forsvaret til at indstille...

Eftersøgning af fisker er indstillet

Den fisker, der mandag eftermiddag faldt over bord fra sin fiskekutter ved Søndervig er stadig...