Fiskeriskolen er klar med nyt onlinekursus

Onlinekursusforløb åbner for nye muligheder, og hos Fiskeriskolen ser man positivt på muligheden for fremadrettet at afvikle kurser online
af Helle Kristensen
03 apr 2020

Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. Og det gælder også i denne tid, hvor store dele af Danmark er lukket ned. Mens eleverne på Fiskeriskolen er sendt på vandet, har underviserne nemlig haft tid til at gennemgå og få digitaliseret alt undervisningsmateriale. Og det åbner for helt nye muligheder.

Fiskeriskolen er derfor klar med sit første online kursusforløb. Kurset starter lige efter påske.

Det drejer sig om kurset ‘Duelighed i sejlads’. Kursusforløbet strækker sig over 3 uger, og de første 2 uger bliver det nu muligt at arbejde med den teoretiske del via et onlineforløb.
Kursusstart for det første kursus er 14. april - altså lige efter påske. Den sidste del af kurset kræver, at kursisterne er til stede på skolen, og hvorvidt skolen er åbnet for undervisning til den tid, tør man endnu ikke udtale sig om:

- Om den 3. uge kommer til at ligge umiddelbart efter de to første uger, eller om vi, grundet nedlukningen, må trække den lidt, kan vi af gode grunde ikke sige noget om nu. Men nu kan man i hvert fald komme i gang og få gennemført hele den teoretiske del, forklarer Claus Henry Hansen.

 

Det åbner for nye muligheder

Hos Fiskeriskolen i Thyborøn er forstander Claus Henry Hansen ikke afvisende over for, at flere kurser med tiden kan afvikles ved hjælp af onlineforløb:

- Den her meget specielle situation, hvor eleverne ikke kan være på skolen, har tvunget os til at tænke i andre baner, men det har samtidig også givet masser af inspiration og anledning til at ”vende bøtten” og kigge på, om der er ting, vi kan gøre anderledes. Og det mener vi, der er. Derfor er vi også i fuld gang med at kigge nærmere på en række af vores øvrige certifikatuddannelser, som vi vurderer ligeledes vil egne sig til at blive udbudt som delvist online-forløb, slutter Claus Henry Hansen.

Flere Nyheder