Meld dig til den elektroniske generalforsamling

29. maj er der elektronisk generalforsamling i Danmarks Fiskeriforening, hvor lokalforeninger har mulighed for at deltage

Danmarks Fiskeriforening holder generalforsamling d. 29. maj kl. 12.30. En elektronisk generalforsamling! 

Og vil du med, så er der lige et par ting, du skal gøre. Lokalformænd kan senest 28. maj kl. 12.00 rekvirere et link hos Mads Korff fra Danmarks Fiskeriforening på mk@dkfisk.dk til Microsoft Teams. Du kan prøve Microsoft Teams af sammen med Mads før generalforsamlingen, hvis du er usikker på brugen af systemet.

Det er muligt for hver lokalforening at modtage link til to deltagere. Der anmodes således om links til to deltagere med hver sin email-adresse.

På dagen vil du her blandt andet kunne høre formandens beretning og gennemgangen af regnskabet. Det vil også være muligt at stille spørgsmål. Generalforsamlingen forventes maksimalt at vare 2 timer. Det er muligt at tilslutte sig generalforsamlingen allerede fra kl 11.30. 

Da Svend-Erik Andersen er eneste kandidat til formandsvalget i år, bliver der ikke nogen afstemning. Det er således alene regnskabet, der skal godkendes.

Forud for generalforsamlingen er der en skriftlig proces. Du kan læse mere om årets generalforsamling her, samt:

Generalforsamlingen holdes elektronisk som følge af corona-krisen. Forsamlingsforbuddet gælder stadig, så derfor er det desværre ikke muligt at afholde en almindelig generalforsamling.