Solnedgang og dampede muslinger på Fur

De sidste optagelser til fiskeriets Danmarkstur er nu i kassen....

Det var nærmest sigende, at solen gik ned og kastede sine gyldne stråler på de stejle skrænter langs Fur, da muslingefisker Peter Dalsgaard sammen med fiskehandler Jakob Clausen spiste dampede muslinger ombord på muslingebåden Magrethe P. For det var nemlig sidste optagelse af “Fiskeriets Danmarkstur” i denne omgang.

I sidste uge udgav vi den første af de 7 film, der gennem de kommende uger, skal sætte spot på dansk fiskeri og de danske fiskere. Og vi kan allerede nu se, at den første film er blev rigtigt godt modtaget.
Ønsket med filmene er ikke alene at fortælle en positiv historie om dansk fiskeri, men også at synliggøre over for den almene dansker, at når vi taler om fiskeri, så taler vi også om mennesker.

Næste afsnit af Fiskeriets Danmarktur bliver udgivet torsdag, og her snakker Mikkel Nielsen fra Hals med Jakob Clausen, om alt det affald de danske fiskere dagligt hiver med i land. 

Bundgarnsfiskere har genudsat tonsvis af stenbidere

Selv om de har begrænset deres fiskeri markant, har bundgarnsfiskere på Djursland måttet genudsætte meget store mængder stenbidere

Bundgarnsfiskere har genudsat tonsvis af stenbidere

Selv om de har begrænset deres fiskeri markant, har bundgarnsfiskere på Djursland måttet genudsætte meget...