Fiskeristyrelsen lancerer ny hjemmeside

Www.fiskeristyrelsen.dk har fået en makeover
af Line Dalgaard Jensen
04 feb 2021

Fiskeristyrelsens hjemmeside ser nu anderledes ud, end den plejer. Siden er i en ny version med nyt visuelt design, ny teknisk platform, ny søgemaskine og nyt nyhedsabonnement mv. I første omgang med samme indhold og struktur som på den gamle hjemmeside.

- Først og fremmest har vi nu skiftet teknisk platform og fået nyt design, der følger linjen i resten af ministeriet. Der er bl.a. kommet mere luft på siderne, flere fotos, emneord og en række andre forbedringer, der skal være med til at gøre det nemmere og mere overskueligt at navigere rundt på hjemmesiden, oplyser Fiskeristyrelsen. 

Opdateringen bygger bl.a. på brugertest. Nogle af brugernes anbefalinger er allerede rettet, mens andre vil blive implementeret løbende. 

Har du spørgsmål, kommentarer eller forslag til andre ting, er du meget velkommen til at sende en mail til web@fiskeristyrelsen.dk

Besøg hjemmesiden her. 

Ønsker du, at modtage nyheder og bilag 6 meddelelser fra Fiskeristyrelsen?

Hvis du gerne vil have nyheder og bilag 6 meddelelser direkte i din indbakke, så tilmeld dig lige her

Du skal tilmelde dig, selvom du var tilmeldt på den gamle hjemmeside. Pga. GDPR-regler kan styrelsen ikke automatisk overflytte eksisterende abonnementer.

Flere Nyheder