DFPO søger konsulent, der skal varetage fiskernes interesser ved anlæg og aktiviteter på havet

Danmarks Fiskeriforening søger en kollega, der brænder for at sikre dansk fiskeri ift. de mange anlæg og aktiviteter, som er planlagt på havet

Danmarks Fiskeriforening er på jagt efter en dygtig konsulent. En konsulent, der skal varetage fiskernes interesser ved anlæg og aktiviteter på havet.

Danmarks Fiskeriforening søger en kollega, der brænder for at arbejde for dansk fiskeri
i forhold til de mange anlæg og aktiviteter, som der er planlagt på havet i de kommende år. Det gælder fx i forhold til adgang til at fiske i havvindmølleparkerne og til erstatning,
hvis fiskeriet påføres tab i forbindelse med anlæg af en havvindmøllepark. Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor der bliver stor frihed til at udvikle arbejdsopgaverne.

 

VI SØGER EN KOLLEGA, DER:

  • kan styrke og udvikle vore kompetencer
    i forhold til forhandlinger om fiskerivilkår og erstatninger

  • kan medvirke til, at fiskerne får de rigtige aftaler om fiskeri i havvindmølleparkerne

  • kan engagere sig i dansk erhvervsfiskeri

  • kan varetage danske fiskeres interesser i forhold til fiskeri og erstatning i havvind- mølleparkerne

  • brænder for at få de bedste aftaler for dansk fiskeri – forhandlingserfaring vil blive prioriteret

 

OM JOBBET

Der anlægges stadig flere havvindmølleparker i de danske farvande. Det er vigtigt for den grønne omstilling. Men havvindmølleparker på havet betyder nu en gang øget interesse for adgang til havet. Der kan også blive tale

om, restriktioner/reguleringer for udøvelse af fiskeriet og/eller at fiskeri helt forhindres, hvorfor fiskeriet skal have erstatning for de tab, som anlæg på havet kan påføre danske fiskere.

Medarbejderen skal kunne arbejde selvstændigt med økonomiske og juridiske forhold, som kan have afgørende betydning for udfaldet af forhandlingerne om fiskerivilkår og erstatninger for tabt fiskeri.

Medarbejderen vil desuden, hvis det i øvrigt passer i profilen, få ansvar for betjening af interne udvalg i Danmarks Fiskeriforening.

 

OM DIG

Vi forestiller os, at du som vores nye kollega er jurist, økonom eller tilsvarende. Alle uddannelser kan komme på tale. Det vig- tigste er et engagement for dansk fiskeri. Vi forventer, at du har et godt humør, kan skrive, er en god kollega og kan samarbejde med både myndigheder og fiskerne – foreningens medlemmer.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med engagerede kolleger og god mulighed for indflydelse på eget arbejde. Du vil indgå i foreningens hold af konsulenter, og dit arbejde kommer til at foregå i tæt dialog med foreningens medlemmer, bestyrelse, kollegaer og eksterne samarbejdspartnere.

Din arbejdsplads er placeret på vort kontor i Taulov, Fredericia – og du får rig mulighed for både at komme rundt i landet, hvor fiskerne holder til, og i landene omkring Nordsøen. Arbejds- tiderne er fleksible, og der vil forekomme weekendarbejde.

Tiltrædelse er snarest muligt og løn efter aftale.

 

SPØRGSMÅL TIL STILLINGEN KAN RETTES TIL

Underdirektør Ole Lundberg Larsen 21 42 00 40 / oll@dkfisk.dk
eller
Adm. direktør Kenn Skau Fischer 51 19 95 37 /
ksf@dkfisk.dk

 

ANSØGNINGEN SENDES TIL

mail@dkfisk.dk med ”Ansøgning – konsulent DFPO” i emnefeltet.

Vi skal have din ansøgning hurtigst muligt og senest 20. august 2022 kl. 12.00. Ansøgninger behandles løbende.

Makrelaftale: Færøerne får øget adgang til britisk og norsk farvand

Den nye aftale indebærer en reduktion af den færøske andel fra 12,6 procent til 12,0 procent af den maksimalt tilladte fangst

Makrelaftale: Færøerne får øget adgang til britisk og norsk farvand

Den nye aftale indebærer en reduktion af den færøske andel fra 12,6 procent til 12,0...