Generalforsamlingen i DFPO – I dag er sidste frist for at afgive fuldmagt og tilmelding til fest og middag

Udover en spændende generalforsamling 25. maj er Danmarks Fiskeriforening PO (DFPO) vært for en middag og fest om aftenen, hvor bandet The Glam spiller op til dans. Meld dig til nu, hvis du skal med festen og find ud af, om du vil afgive fuldmagt eller stemme selv.

25. maj nærmer sig. Her holder DFPO sin årlige generalforsamling på Hindsgavl. I år skal der vælges ny formand og helt ny bestyrelse.

-Alle er på valg, fordi det er den første generalforsamling med de nye vedtægter, fortæller Kenn Skau Fischer, administrerende direktør i DFPO. Det har jeg ikke prøvet i min tid i DFPO.

Den nuværende formand Svend-Erik Andersen er eneste kandidat til formandsposten. Han er indstillet af Kreds Nord. Kreds Øst, Kreds Vest og Kreds Nord har indstillet i alt 12 kandidater til valg til bestyrelsen. Det betyder, at der ikke bliver noget kampvalg. Der er ikke stillet andre forslag til generalforsamlingen ved udløbet af fristen 31. marts

-Selvom der ikke skal stemmes om formand, bestyrelse eller forslag, skal vi være forberedte på eventuelle afstemninger. Det betyder, at vi har en god chance for at få testet vores nye system til håndtering af fuldmagter til en forventelig fredelig generalforsamling, fortsætter Kenn Skau Fischer. Derfor er det vigtigt, at du meget snart og senest 18. maj får afgivet din fuldmagt til din lokalforening, hvis du ikke kommer til generalforsamlingen eller bare har valgt at lade lokalforeningen stemme på dine vegne. Du kan finde ud af, hvordan du afgiver din fuldmagt ved at gå ind i den mail, som du modtog fra DFPO for 14 dage siden. Nogle få har modtaget et fysisk brev om det samme. Hvis du følger det link, der er angivet, og den tekst, der kommer frem, så bliver du ledt frem til at kunne afgive din fuldmagt med NemID eller MitID. For at gøre det nemmere for dig, har vi valgt at gensende mail’en. Hvis ikke du har modtaget den, er den lige på trapperne.

– Når der er valg til formandsposten, så skal der være fest. Og det bliver der i år. DFPO er vært ved en god middag, og så spiller The Glam op til dans bagefter, fortæller Kenn Skau Fischer.

Torben Lehmann er annoncekonsulent hos FiskeriTidende. I sin fritid er han en del The Glam, som er et band, der spiller heftig rock fra de gode gamle dage, hvor Slade, Sweet, Suzi Quatro, Status Quo, Rubettes og mange mange andre bands fyldte dansegulvene.

-De kommer til at give den gas, er jeg sikker på. Så det er bare om at få meldt sig og eventuel sin bedre halvdel til festen og få fundet konfirmationstøjet frem. Der er sendt invitation til alle DFPO’s medlemmer. De fleste medlemmer har fået invitation/dagsorden i en anden mail fra DFPO. Den  blev også sendt for 14 dage siden, og den bliver også gensendt. Få andre har fået det i et fysisk brev. Der kan du se, hvordan du melder dig til. Og det skal du gøre senest 18. maj. Hvis du selv vil stemme, skal du også lige give os besked herom. Det fremgår også af denne mail. Vi glæder os til at se rigtig mange på Hindsgavl den 25. maj, slutter Kenn Skau Fischer.