Fiskerikonferencen rykkes til 3. februar 2023

18. november 2022 skulle der have været Fiskerikonference. Men på grund af den politiske situation uden regering, fiskeriminister og ordfører udskydes konferencen til februar 2023

Årets Fiskerikonference udskydes til februar.

Vestjysk Bank og Fiskeri Tidende har besluttet at udskyde den årlige Fiskerikonference.

Der var ellers lagt op til et brag af en fiskefest, men på grund af den politiske situation, hvor vi fortsat afventer en ny regering, hvem der bliver fiskeriminister og fiskeriordfører, så har arrangørerne besluttet at flytte konferencen fra 18. november 2022 til 3. februar 2023.

– Vi havde glædet os rigtig meget til en dag i fiskeriets tegn – det gør vi fortsat, men nu bliver det i februar, hvor vi håber, at den politiske situation er mere gennemsigtig, siger Ivan Krarup Jensen, ansvarshavende redaktør på Fiskeri Tidende.

– Vi har tradition for at få besøg af fiskeriministeren og have en god politisk debat med fiskeriordførerne, men som det er lige nu, er det tvivlsomt, om det kan lade sig gøre i november. Derfor flytter vi konferencen til februar, hvor der forhåbentlig er afklaring på den politiske situation, siger adm. bankdirektør i Vestjysk Bank, Jan Ulsø Madsen.

Til februar vil en ny fiskeriminister derfor være inviteret med til konferencen for at fortælle om sine visioner for dansk fiskeri. Formanden for fiskerikommissionen, Lars Barfoed, har allerede tilkendegivet, at han kommer og vil holde et indlæg om kommissionens arbejde. Der vil fortsat være fokus på grøn omstilling af fiskefartøjer med både indspark fra Kynde og Toft og Vestværftet, samt en politisk debat om emnet. Det vil også være her, at Årets Fisker kåres.

Formand for Grenaa Fiskeriforening: – Hvad er grunden til, at der ikke er fisk i de indre farvande?

I Grenaa Fiskeriforening mener formanden ikke, at man kan give trawlfiskerne skylden for at fiskene er forsvundet i de indre farvande

Formand for Grenaa Fiskeriforening: – Hvad er grunden til, at der ikke er fisk i de indre farvande?

I Grenaa Fiskeriforening mener formanden ikke, at man kan give trawlfiskerne skylden for at fiskene...