Initiativprisen gik til Heidi Ebey Grønkjær

Heidi Ebey Grønkjær fik Initiativprisen for i mange år at have bidraget til at tale fiskeriet op

Traditionen tro uddelte Fiskeriets Servicefag ”Initiativprisen” på Fiskerikonferencen.

Initiativprisen er en pris, der givet til en virksomhed eller person, som efter bestyrelsens opfattelse har taget et godt initiativ.

I år gik prisen til Heidi Ebey Grønkjær fra Konsumfisk, der er et klyngesamarbejde mellem de tre vestkysthavne Thyborøn, Thorsminde og Hvide Sande.

Hos Konsumfisk arbejder man med facilitering af netværk, fokus på kvalitet og råvareudvikling samt markedsføring af fisk og fiskeri. Konsumfisk står blandt andet bag hjemmesiden kenddinfisker.dk.

Heidi Ebey Grønkjær blev ansat som projektleder hos Konsumfisk tilbage i 2009. Hun er uddannet HD i afsætning, og før hun blev ansat hos Konsumfisk, havde hun blandt andet arbejdet med marketing hos Vestas.

Mogens Jepsen, der er formand for Fiskeriets Servicefag, fortalte på Fiskerikonferencen, at bestyrelsen havde besluttet at give prisen til Heidi Ebey Grønkjær for hendes store arbejde med at fortælle de gode og positive historier om dansk fisk og dansk fiskeri.

– Hun er en person, som i mange år har bidraget til konstruktivt at brande dansk fisk og dansk fiskeri. Hun har i mange år været et stort aktiv i det vestjyske Danmark, hvorfra hun har været med til at udbrede kendskabet til fiskeriet, sagde Mogens Jepsen. 

Fiskeriets Servicefag, som står bag Initiativprisen, blev dannet i 1996 som en klub under Danmarks Fiskeriforening.

Foreningen har 53 medlemmer, og den har til formål at være et forum for den samhørighed, der naturligt må være mellem fiskeriets udøvere og dets leverandører og aftagere.  

Skagen Havn nærmer sig markant CO2-reduktion

I 2023 satte Skagen Havn gang i tre centrale initiativer, som alle bidrog til at mindske CO2-udledningen

Skagen Havn nærmer sig markant CO2-reduktion

I 2023 satte Skagen Havn gang i tre centrale initiativer, som alle bidrog til at...