Danske Fiskeauktioner A/S fik millionoverskud i 2023

Ledelsen i Danske Fiskeauktioner A/S er tilfreds med årets resultat

Arkivfoto

Danske Fiskeauktioner A/S – som driver auktionerne i Hvide Sande, Thorsminde og Thyborøn – fik et på alle måder godt resultat efter skat i 2023.

Årets resultat landede på godt og vel 3,9 millioner kroner sammenlignet med lidt over 3,3 millioner kroner i 2022. Dette på trods af, at bruttofortjenesten faldt fra 32,2 millioner kroner i 2022 til lige over 30 millioner kroner i 2023.

En af årsagerne til det forbedrede resultat er personaleomkostningerne, som blev reduceret fra omkring 25,2 millioner kroner i 2022 til lige under 22,5 millioner kroner sidste år.

Den samlede egenkapital hos Danske Fiskeauktioner A/S er på 14 millioner kroner.

I ledelsesberetningen kan man læse, at “selskabets formål er at fremme fiskeerhvervets interesser på den jyske vestkyst herunder at forestå auktionsvirksomhed, samlecentral m.m. samt hermed beslægtet virksomhed. Virksomhedens hovedaktivtet består i auktionsvirksomhed der udøves i Thyborøn, Hvide Sande og Thorsminde.”

Ledelsen finder i øvrigt årets resultat som tilfredsstillende.

Danske Fiskeauktioner A/S har deres hovedkontor i Thyborøn, og direktionen består af Michael Lodahl og Laust Rønn Jakobsen. I bestyrelsen sidder Bent Bro, Peder Rønn Lodahl og Michael Lodahl.

Kom med Danmarks Fiskeriforening på Naturmødet

Snart skydes eventsæsonen officielt i gang, når Danmarks Fiskeriforening indtager Naturmødet og Hirtshals på torsdag med oplæg, debatter, smagsprøver og rørefisk

Kom med Danmarks Fiskeriforening på Naturmødet

Snart skydes eventsæsonen officielt i gang, når Danmarks Fiskeriforening indtager Naturmødet og Hirtshals på torsdag...