Læg fisk og skaldyr på grillen

Få gode rå til at grille fisk

Fisk er godt. Grill er godt. – Og sammen bliver det kun endnu bedre. 

Lige nu slår www.2gangeomugen.dk et slag for den lækre spise, og giver små tips til, hvordan du er sikker på at få et meget velsmagende resultat, når du laver fisk på grill.  

Det er vigtigt at være opmærksom på tilberedningsmetoden. Tilberedningsmetoden afhænger af fiskekødets struktur. 

Dobbeltrist: Dobbeltristen er et godt redskab, når du griller fisk, da fisken nemt vendes med et enkelt greb. Fisk i filet, som nemt kan gå i stykker under tilberedningen, holdes fast med dobbeltristen.

Fisk i folie: Alle fileter af fisk kan nemt grilles i foliepakker, direkte på grillen. Hæld lidt soya på 1-2 stk. rødspættefileter, tilsæt revet ingefær, hvidløg og forårsløg, og luk foliepakkerne. Grill dem ca. 5 minutter på risten direkte over varmen/kullene. Uhm….!

Alubakke/alufolie: Kan med fordel anvendes, når du griller fisk. Smør med lidt olie, inden du lægger fisk, fiskeburger eller skaldyr på.

Har du et godt fif? Så skriv en kommentar:

Fiskeriforeninger til EU-Kommissionen: Akut behov for handling

Danmarks Fiskeriforening og Sveriges Fiskeriforening har skrevet til EU-Kommissionen og bedt om hjælp, da situationen for rejefiskerne er kritisk

Fiskeriforeninger til EU-Kommissionen: Akut behov for handling

Danmarks Fiskeriforening og Sveriges Fiskeriforening har skrevet til EU-Kommissionen og bedt om hjælp, da situationen...