Fiskeriskolen afholder stadig lovpligtige kurser

Fiskeriskolen tager deres corona-forholdsregler, men der kan stadig tages certifikat-kurser, bl.a. medicinkiste B og C, radiocertifikat og brand

Hvis dit medicinkiste-certifikat står til at skulle fornyes inden for kort tid, er der ingen grund til at urolig i forhold til, om det nu kan lade sig gøre i denne corona-tid.

For Fiskeriskolen i Thyborøn holder åbent, så de kan køre de lovpligtige certifikat-kurser.

– Det er nok en udbredt opfattelse, at Fiskeriskolen – lige som mange andre skoler – er lukket på grund af corona. Men det er altså ikke tilfældet hvad angår de såkaldte certifikat-kurser. Så hvis det er nødvendigt med et kursus, så skal man bare henvende sig til os, siger Claus Henry Hansen, som er forstander på Fiskeriskolen.

De lovpligtige certifikat-kurser, som Fiskeriskolen afholder, er blandt andet medicinkiste B og C, radiocertifikat og brand.

– Vi overholder naturligvis retningslinjerne i forhold til corona. Vi holder afstand på to meter, vi spiser forskellige steder på skolen, så vi ikke alle sidder i kantinen, og der er håndsprit og mundbind på skolen, siger Claus Henry Hansen.

Bundgarnsfiskere har genudsat tonsvis af stenbidere

Selv om de har begrænset deres fiskeri markant, har bundgarnsfiskere på Djursland måttet genudsætte meget store mængder stenbidere

Bundgarnsfiskere har genudsat tonsvis af stenbidere

Selv om de har begrænset deres fiskeri markant, har bundgarnsfiskere på Djursland måttet genudsætte meget...