Nye ændringer af ejerstrukturen i FF Skagen

FF Skagen Fond har valgt at sælge en del af sine aktier til Havsbrún og Hornsnes Invest, som allerede i dag er aktionærer i FF Skagen

Det er parternes hensigt at fastholde den samlede koncern som en nordjysk baseret virksomhed med produktion og arbejdspladser i Nordjylland.

FF Skagen er skabt af fiskere tilbage i 1960, og det er fiskerne, som altid har været rygraden i virksomheden.

– Fiskerne har altid stået bag virksomheden både som andelshavere og som aktionærer, efter selskabet blev ændret til aktieselskab. Med denne ændring bliver fiskerne mere synlige ejere igen, da Hornsnes Invest kommer ind med en betydelig ejerandel, hvorefter de aktive fiskere bliver ejere af knap halvdelen af virksomheden, sammen med Havsbrún og FF Skagen Fond, siger bestyrelsesformand i FF Skagen, Jens Borup.

 

Styrker FF Skagen Koncernen

Reducerede kvoter har haft indflydelse på udviklingen i fiskeindustrien i Nordjylland

CEO i FF Skagen og Scandic Pelagic, Johannes Palsson, kalder det “meget glædeligt”, at de aktive fiskere bliver knyttet endnu tættere til virksomheden.

– Det vil uden tvivl styrke koncernen, da forsyningssikkerhed er af afgørende betydning for os. Jeg er overbevist om, at vi med denne ændring i ejerkredsen skaber et endnu stærkere FF Skagen, blandt andet til glæde for vores mange gode medarbejdere, siger CEO i FF Skagen og Scandic Pelagic, Johannes Palsson.

 

Om FF Skagen Fond

FF Skagen Fond, som har solgt en del af fondens aktier til Havsbrún og Hornsnes Invest, har til formål at stå bag og styrke selskabet.

– I den forbindelse er vi glade for, at de aktive fiskere ønsker at knytte stærkere bånd til selskabet ved at købe yderligere aktier i koncernen og på den måde sikre selskabets fremtidige udvikling, siger formand for FF Skagen Fond, Jens Stadum.

 

Kom med Danmarks Fiskeriforening på Naturmødet

Snart skydes eventsæsonen officielt i gang, når Danmarks Fiskeriforening indtager Naturmødet og Hirtshals på torsdag med oplæg, debatter, smagsprøver og rørefisk

Kom med Danmarks Fiskeriforening på Naturmødet

Snart skydes eventsæsonen officielt i gang, når Danmarks Fiskeriforening indtager Naturmødet og Hirtshals på torsdag...