Danske A. Espersen A/S styrker skaldyrsproduktionen i Grimsby

Espersen logo

Danske A. Espersen A/S, som har aktiviteter inden for forarbejdet fisk, har afsløret planer om betydelige investeringer i deres britiske skaldyrsfabrik i Grimsby. Denne fabrik blev overtaget som en del af sidste års køb af Iceland Seafood Internationals aktiviteter.

A. Espersen A/S oplyser til mediet JustFood, at Grimsby-anlægget på Englands østkyst er blevet tildelt betydelige midler til “at forbedre den operationelle effektivitet”. Dette skal styrke produktionskapaciteten og forbedre arbejdsprocesserne, som Espersen uddybede det i en udmelding til JustFood.

Espersen har meddelt, at omkring 15 stillinger i produktionsområderne i Grimsby vil blive nedlagt som led i en omstrukturering for at optimere driften. De berørte medarbejdere er blevet informeret om beslutningen.

Produktion i flere lande

Ud over den nyligt erhvervede fabrik i Grimsby opererer Espersen allerede produktionsfaciliteter i Danmark, Litauen, Polen og Vietnam. Virksomheden er kendt for private label hvid fisk og forarbejdede fiskeprodukter samt en betydelig mærkevareportefølje.

I en udtalelse til JustFood bekræftede A. Espersen A/S, at de øgede investeringer og ressourcer vil bidrage til at styrke den operationelle effektivitet og fastholde virksomhedens høje kvalitetsstandarder for fiske- og skaldyrsproduktion. Dette initiativ understreger også virksomhedens fokus på at skabe jobstabilitet og sikre fremtidige muligheder for medarbejderne.

Kom med Danmarks Fiskeriforening på Naturmødet

Snart skydes eventsæsonen officielt i gang, når Danmarks Fiskeriforening indtager Naturmødet og Hirtshals på torsdag med oplæg, debatter, smagsprøver og rørefisk

Kom med Danmarks Fiskeriforening på Naturmødet

Snart skydes eventsæsonen officielt i gang, når Danmarks Fiskeriforening indtager Naturmødet og Hirtshals på torsdag...