Godt med hummere og fornuftige priser

Det er en helt anden overskrift, som skal benyttes i denne ombæring, når Fiskeri Tidende fanger Mads Nielsen, skipper på A 357 Hanne Due, i telefonen mellem to ture til søs

A 357 Hanne Due. Arkivfoto

I starten af 2023 lød overskriften ”- Det har været en dum start på året”, og en hurtig gennemgang af teksten dengang afslører, at de dengang ikke kunne sejle ind i norsk område for at fiske hummer. Kvoterne var nemlig ikke på plads.

Men i denne omgang er det mere dækkende at skrive, at det har været en god start på året. Fordi Mads Nielsen er ganske godt tilfreds:

– Ja, det er gået godt på det sidste. Vi oplever, at der er ganske gode mængder med hummere, og dertil har priserne været meget fornuftige, forklarer Mads Nielsen.

Fiskeriet foregår som altid i Skagerrak, og hummerne bliver afsat til Læsø Fiskeindustri.

Ikke engang det halvdårlige vejr, som har præget starten på 2024, kan mindske optimismen hos Mads Nielsen: – Tja, vejret er som det plejer at være. Godt til tider – og så dårligt ind imellem, siger han fortrøstningsfuld.

Ombord på A 357 Hanne Due kører de med to skiftehold. I alt er der seks mand tilknyttet fartøjet – inklusive Mads Nielsen og hans bror, Mikkel.

Skagen Havn nærmer sig markant CO2-reduktion

I 2023 satte Skagen Havn gang i tre centrale initiativer, som alle bidrog til at mindske CO2-udledningen

Skagen Havn nærmer sig markant CO2-reduktion

I 2023 satte Skagen Havn gang i tre centrale initiativer, som alle bidrog til at...