RTC-lukning for rejefiskeri på Mølen-Tofte

De norske myndigheder oplyser, at et område i Skagerrak er midleritidigt lukket for rejefiskeri fra 15. juni til 28. juni.

Kalder alle rejefiskere! De norske myndigheder har meddelt, at et område i norsk økonomisk zone i Skagerrak midlertidigt er lukket for for rejefiskeri. Fra d. 15. juni til 28. juni er det således ikke tilladt at fiske på “Mølen-Tofte i Skagerrak” med trawl. 

Det sker for at beskytte rejer under mindstemålet.

I udgangspunktet er der lukket for al fiskeri. Dog er det tilladt, hvis man fisker med sorteringsrist. Den skal være godkendt, og tremmeafstanden skal være minimum 10 mm.

Inden fiskeri i det lukkede områder skal der sendes en rapport til Fiskeridirektoratet pr. e-mail til stengtfelt@fiskeridir.no. Emnet for e-mailen skal være “RTC-Stenging Skagerrak”, og indholdet skal være skibets navn, registreringsnummer, radiokaldesignal, typen af sorteringssystem og tid (UTC), når fiskeriet i det lukkede område skal starte.

Danmarks Fiskeriforening: Sådan får vi et grønnere fiskeri

Danmarks Fiskeriforening holder fredag generalforsamling i Hirtshals, hvor foreningen fremlægger sine bud på en grøn omstilling af fiskeriet

Danmarks Fiskeriforening: Sådan får vi et grønnere fiskeri

Danmarks Fiskeriforening holder fredag generalforsamling i Hirtshals, hvor foreningen fremlægger sine bud på en grøn...