TV-debat om Brexit

TV MIDTVEST sende fra Thyborøn Havn med fokus på Brexit

Brexit, Brexit, Brexit – hvordan påvirker det fiskerne og fiskeriet? Sådan lød et af de spørgsmål, som TV MIDTVEST rejste i en stor tv-debat i den forgangne uge. Over fiskekasser på auktionen i Thyborøn og rundt havnen debatterede EU-parlamentarikerne Søren Gade (V) og Niels Fuglsang (S) Brexits betydning for fiskeriet, og hvad de mener, der skal gøres.

– Vi skal holde EU op på, at vi skal have adgang til britisk farvand – også efter at briterne har forladt unionen, påpegede Søren Gade.

Formand for Thyborøn Havns Fiskeriforening, Kurt S. Madsen, viste også politikerne rundt på auktionen og fortalte dem om fiskernes oplevelse af hele situationen.

– Jeg er ved at blive frustreret. Det har været en lang proces. Det er træls at blive ved med at tale om det samme – det er ham, der har set den sidste TV-Avis, som ved mest, sagde han og opfordrede politikerne til især en vigtig ting:

– I skal sørge for at holde EU sammen.

Se hele programmet her

Vattenfall afviser beskyldninger: Vi har tilgodeset fiskernes interesser

Vattenfall afviser nu på det kraftigste, at selskabet skulle have forbigået regler om kompensation til fiskere i forbindelse med opsætning af havvindmøller

Vattenfall afviser beskyldninger: Vi har tilgodeset fiskernes interesser

Vattenfall afviser nu på det kraftigste, at selskabet skulle have forbigået regler om kompensation til...