Fisker er ny formand for fiskerne i Thyborøn

Ikke overraskende blev det Alfred Fisker der efter dagens generalforsamling er ny bestyrelses formand i Thyborøn fiskeriforening.

Med det udgangspunkt at der ikke var kommet andre indstillinger til posten som formand, var der ikke grund til at tage stemmesedlerne i brug, da den nye formand for Thyborøn fiskeriforening skulle findes. Alfred Fisker er derfor ny formand i Thyborøn fiskeriforening. Og Fisker var forberedt. Han havde endda forberedt en lille tale til lejligheden. Her italesatte han at der ventede ham en stor opgave som ny formand.

– Det er en stor opgave jeg påtager mig nu. Det er jo ikke “Hr. Hvem Som Helst”, jeg skal afløse. Det kan der vist ikke være tvivl om! Derfor er det også med stor ydmyghed, at jeg vil påtage mig denne opgave, lød det under generalforsamlingen i Thyborøn fra den nye formand.

 

Det kan kun gå fremad

Alfred Fisker tiltræder som formand i en tid, hvor fiskeriet stadig møder større og større udfordringer. Hvilket ikke skræmmer den nyudnævnte formand.

– Med de udfordringer vi lige nu er underlagt i fiskeriet, så kan man jo nærmest sige, at det kun kan gå fremad. Jeg glæder mig til at komme igang med mit nye arbejde lyder det optimistisk fra Alfred Fisker, der stadig tror på fiskeriet i en sådan grad, at han også selv har en nybygning på vej.

Alfred har været næstformand i Thyborøn fiskeriforening gennem de seneste 9 år, og har derfor også stor indsigt i hvilke opgaver der venter ham.

Vil fortsat fiske
Under sin tale løftede han også sløret for, at man i Thyborøn Fiskeriforening arbejder på, at udarbejde en ny struktur, der kan sikre, at han som formand fortsat kan komme afsted på havet.

Og valget om fortsat at fiske, handler ikke om at han skal have fingeren på pulsen i fiskeriet, for det har han i forvejen, nej det handler om at han vil sikre, at han stadig får slappet af og føler friheden på vandet

– Det er nødvendigt for mig, at jeg fortsat får mulighed for at være på vandet nogle uger om året. Det tror jeg vil tjene både mig selv og foreningen bedst på den lange bane. Det handler ganske simpelt om at tiden på vandet giver mig mig ro og mentalt overskud og det bidrager til at mine batterier bliver ladt op, lyder det fra den nyudnævnte formand.

Mulighed for år til år fleksibilitet

Meddelelse om straksregulering nr. 12 - 2024 om mulighed for år til år fleksibilitet på fartøjsniveau fra 2023 til 2024 og for 2025 til...

Mulighed for år til år fleksibilitet

Meddelelse om straksregulering nr. 12 - 2024 om mulighed for år til år fleksibilitet på...