Corona: Danmarks Fiskeriforening arbejder hjemme og online

Smittetrykket stiger, og derfor tager Danmarks Fiskeriforening sine forholdsregler

Smittetrykket stiger desværre rundt omkring i landet – og derfor tager Danmarks Fiskeriforening selvfølgelig også sine forholdsregler. 

Som statsministeren Mette Frederiksen fredag opfordrede til, så arbejder alle hjemme i det omfang, det er muligt og hensigtsmæssigt. 

Det vil sige, at en række af Danmarks Fiskeriforening medarbejdere igen har taget hjemmekontorerne i brug, men de er selvfølgelig stadig at træffe på telefonen og klar til at servicere foreningens medlemmer. 

Derudover begrænses fysiske møder også, og de vil i stedet foregå elektronisk. 

– Lige som i foråret er vi nødt til at tage vores forholdsregler for at mindske risikoen for spredning af corona-smitte. Forhåbentlig vil medlemmer og samarbejdspartnere heller ikke denne gang mærke forskel, siger Ivan Krarup Jensen, underdirektør i Danmarks Fiskeriforening:

– Hvis der kommer ændringer eller behov for nye tiltag, melder vi det i DFPO ud på vores hjemmeside og vil om nødvendigt tage direkte kontakt til medlemmer og samarbejdspartnere.

Mulighed for år til år fleksibilitet

Meddelelse om straksregulering nr. 12 - 2024 om mulighed for år til år fleksibilitet på fartøjsniveau fra 2023 til 2024 og for 2025 til...

Mulighed for år til år fleksibilitet

Meddelelse om straksregulering nr. 12 - 2024 om mulighed for år til år fleksibilitet på...