DFPO indkalder til ekstraordinær generalforsamling om valg af revisor

Der er tale om en hurtig, kort og effektiv ekstraordinær generalforsamling 2. februar, hvor det eneste punkt er valg af revisor
af Line Dalgaard Jensen
09 jan 2023

Danmarks Fiskeriforening indkalder til ekstraordinær generalforsamling 2. februar 2023 kl. 15.30. Og der er kun et punkt på dagsordenen. Nemlig valg af revisor.

Sagen er den, at Danmarks Fiskeriforenings mangeårige revisor John Christiansen ved årsskiftet stopper hos Deloitte og tiltræder et nyt job hos BDO Danmark.

Da John Christiansen er en stor kapacitet på området med mangeårig indsigt i foreningen og fiskerierhvervet, ønsker Danmarks Fiskeriforening at fortsætte med ham som revisor – men det vil altså kræve, at man skifter revisionsselskab, hvilket ifølge vedtægterne skal ske på en generalforsamling.

Næste ordinære generalforsamling er i maj, og det er desværre ikke tids nok, så derfor er der brug for en ekstraordinær generalforsamling.

- Formalia skal være på plads, så selvom der kun er ét punkt på dagsordenen, så holder vi en ekstraordinær generalforsamling. Men vi holder det kort og effektivt – og det vil være muligt at stemme via. fuldmagt, siger Ivan Krarup Jensen, underdirektør i Danmarks Fiskeriforening.

Alle medlemmer indkaldes til den ekstraordinære generalforsamling, og der kan stemmes via fremmøde eller via afgivne fuldmagter.

De fuldmagter, som blev afgivet i forbindelse med generalforsamlingen i maj 2022, kan bruges igen. Hvis ikke man ønsker dette, skal man aktivt trække sin fuldmagt tilbage.

Danmarks Fiskeriforening udsender den formelle indkaldelse til generalforsamlingen i januar til alle medlemmer med informationer om afgivelse og tilbagekaldelse af fuldmagt.

Læs mere om:

Flere Nyheder