Danmarksdemokraterne vil flytte Fiskeristyrelsen til Nordjylland

Det er et eksempel på en statslig arbejdsplads, som er bedst placeret tæt på mennesker, der arbejder med fiskeri, mener fiskeriordfører Kristian Bøgsted

Danmarksdemokraterne vil flytte Fiskeristyrelsen til Nordjylland. 

Det foreslår fiskeriordfører Kristian Bøgsted i et debatindlæg i Nordjyske. 

Udflytningen er en del af partiets finanslovsforslag, hvor de gerne vil skabe en mere lige fordeling af arbejdspladser i hele landet.

10.000 statslige arbejdspladser vil de derfor flytte ud i landet, og Danmarksdemokraterne vil begynde med Fiskeristyrelsen. 

– Vi vil starte med at udflytte Fiskeristyrelsen til Nordjylland, da det er et eksempel på en statslig arbejdsplads, som er bedst placeret tæt på mennesker, der arbejder med fiskeri, skriver Kristians Bøgsted.

– Fiskeri har en stor historisk betydning for Nordjylland, og i dag er regionen også hjemsted for den største koncentration af fiskere. Ved at placere Fiskeristyrelsen i Nordjylland vil vi styrke regionen med flere arbejdspladser og samtidig øge fokus på fiskeri i området, fortsætter han. 

Husk at tilmelde dig generalforsamlingen!

Generalforsamlingen i Danmarks Fiskeriforening nærmer sig, og den afholdes i år i Hirtshals. Deadline for tilmelding er 20. maj.

Husk at tilmelde dig generalforsamlingen!

Generalforsamlingen i Danmarks Fiskeriforening nærmer sig, og den afholdes i år i Hirtshals. Deadline for...