EU-parlamentariker blæser til kamp for dansk fiskeri

Fiskeriet leverer et vigtigt bidrag - ikke mindst i Nordjylland, lyder det fra Asger Christensen, medlem af EU-parlamentet for Venstre

Asger Christensen. Arkivfoto

Det er af afgørende betydning, at der er arbejdspladser i alle dele af Danmark. Og her leverer dansk fiskeri et vigtigt bidrag. Især i Nordjylland, hvor fiskeriet spiller en helt særlig rolle.

Det slår medlem af EU-parlamentet for Venstre, Asger Christensen, fast i et læserbrev i Nordjyske. Derfor vil han kæmpe for dansk fiskeri, så de danske fiskere fortsat kan bidrage til at brødføde den voksende verdensbefolkning.

“Jeg må indrømme, jeg bliver en smule træt, når både danske politikere og EU-Kommissionen går i flæsket på vores fiskere ved at foreslå et totalt bundtrawlsforbud,” skriver Asger Christensen.

“For det betyder, at man også vil indføre forbud mod trawlfiskeri i de områder, der i dag primært er udpeget for at beskytte havfugle og marsvin, som trawlfiskeriet ikke påvirker. Det er tosset,” skriver Asger Christensen videre.

Du kan læse hele det interessante indlæg ved at klikke på dette link.

Husk at tilmelde dig generalforsamlingen!

Generalforsamlingen i Danmarks Fiskeriforening nærmer sig, og den afholdes i år i Hirtshals. Deadline for tilmelding er 20. maj.

Husk at tilmelde dig generalforsamlingen!

Generalforsamlingen i Danmarks Fiskeriforening nærmer sig, og den afholdes i år i Hirtshals. Deadline for...