Direktør for Vilsund Blue stopper

Uenighed om strategi har givet direktørskifte i Vilsund Blue

Vilsund Blue har fået ny direktør. Hovedaktionær Poul Kærgaard har overtaget posten, efter Søren Tjørnelund Mattesen, der har siddet som direktør i virksomheden i 16 år, har valgt at stoppe. Det skriver netmediet Fødevarewatch.

Uenige om strategi

Søren Tjørnelund Mattesen kalder afskeden for sin egen beslutning.

– Jeg har valgt at sige min stilling op, fordi jeg ikke er enig i strategien. Det er et fravalg og ikke et tilvalg fra min side, da jeg ikke har andre planer, siger den nu tidligere Vilsund Blue-direktør til Fødevarewatch.

Han har gennem længere tid kæmpet for at råbe politikerne op for at øge produktionen af muslinger. Den generelle råvaremangel har været en stor hæmsko for virksomhedens muligheder. Derfor lukkede man i efteråret en konservesproduktion og afskedigede 15 medarbejdere.

Søren Tjørnelund Mattesen vil stå til rådighed for virksomheden det næste stykke tid. I seneste regnskab for 2019/20 fik Vilsund Blue et underskud på 8,3 mio. kr.

 

TripleNine sætter rekord med historisk høj indtjening

Den internationale producent af fiskemel og fiskeolie, TripleNine, med hovedsæde i Esbjerg, har netop offentliggjort sit regnskab for 2023, og tallene taler deres tydelige...

TripleNine sætter rekord med historisk høj indtjening

Den internationale producent af fiskemel og fiskeolie, TripleNine, med hovedsæde i Esbjerg, har netop offentliggjort...