Ny samarbejdsaftale mellem Espersen og Royal Greenland

Espersen og Royal Greenland i ny aftale, der sikrer fortsat vækst og udvikling for begge parter

I forlængelse af det samarbejde der blev etableret i 2021, har Espersen og Royal Greenland indgået en ny aftale, der sikrer den fortsatte vækst og udvikling i fisk- og skaldyrskategorien i både detailhandlen samt hotel- restaurant- og catering-segmentet.

– For fire år siden købte vi en fabrik i Koszalin i Polen af Royal Greenland, som er specialiseret i fisk- og skaldyrskategorien til detailhandlen, og vi er nu klar til at tage det næste skridt og helt overtage ansvaret for dette detailhandels-sortiment. Vi ser frem til at drive kategorien og salget af hele sortimentet samt til at fortsætte med at udvikle kategorien sammen med vores kunder”, siger Klaus B. Nielsen, adm. direktør, Espersen i en fælles pressemeddelelse udsendt af Espersen og Royal Greenland.

Den adm. direktør for Royal Greenland mener, at aftalen giver mulighed for at fokusere mere på kerneprodukterne.

– Denne nye aftale med Espersen gør os i stand til at øge vort fokus på vores kerneportefølje og styrke vores tilstedeværelse og konkurrenceevne i vores strategiske distributionskanaler og markeder. Med denne aftale kan vi med et bredt sortiment, målrettet mod forskellige kundesegmenter, drive endnu mere værdi i kategorien” siger Mikael Thinghuus. 

Aftalen træder i kraft fra 1. september 2021 med en transitionsperiode frem til 1. januar 2022.

Begge parter tager fuldt ansvar for eksisterende aftaler. Perioden frem til 1. januar sikrer tid til en gnidningsfri og effektiv transition og start på aftalen.

 

Styrker rollen som kategoripartner 

 

Den nye aftale gør Espersen i stand til at styrke og udvikle i Storbritannien, Danmark, Sverige, Tyskland og Frankrig i samarbejde med detailhandlen i endnu højere grad end hidtil.

– Vi er nu i en position, hvor vi kan drive innovation og værdi i kategorien detailhandel med et bredt sortiment af kvalitetsprodukter sammen med vores detailkunder, siger Klaus B. Nielsen.

 

Royal Greenland satser på kerneprodukter

 

Royal Greenland fortsætter sin tilstedeværelse i detailhandlen med rejer og naturfisk

– Dette giver os mulighed for at fokusere endnu mere på vores strategisk vigtige arter i kategorien, som for eksempel naturfisk i detailhandlen og på samme tid intensivere vores fokus på innovation til delikatesseafdelinger og naturfisk. I horeca-segmentet er det vores klare målsætning at tilbyde det bredest mulige sortiment indenfor fisk og skaldyr med alt fra luksus- til prisvenlige produkter, siger Mikael Thinghuus.

Miljøminister i skudlinjen: Politikere kræver svar på Cheminova-forurening

Flere medlemmer af Folketinget har indkaldt miljøminister Magnus Heunicke til åbent samråd tirsdag 28. maj i Folketingets Miljø- og Fødevareudvalg for at få ministeren...

Miljøminister i skudlinjen: Politikere kræver svar på Cheminova-forurening

Flere medlemmer af Folketinget har indkaldt miljøminister Magnus Heunicke til åbent samråd tirsdag 28. maj...