Forstander stopper ikke på Fiskeriskolen

Vi har modtaget følgende fra Fiskeriskolen
02 jun 2022

Vi kunne til vores store overraskelse her til morgen læse en artikel på FiskerForum, der omhandlede, at Fiskeriskolens forstander, Claus Henry Hansen, skulle have fratrådt som stillign på EUC Nordvest.

Det er ikke korrekt.

Claus er fortsat forstander for Fiskeriskolen, men pr. 1. august 2022 og fem måneder frem, går han på selvvalgt orlov. En orlov, der er aftalt med EUC Nordvests ledelse for efterhånden længe siden.

At orloven bliver til en historie hos FiskerForum skyldes naturligvis, at Claus har valgt at bruge sin orlov i en stilling hos Struer Fri Fag- og Højskole. Den beslutning, har vi imidlertid været orienteret om fra start, idet Claus har været fuldstændig transparent om, at han for en periode gerne ville have mulighed for at bidrage til udviklingen af Struer Fri Fag- og Højskole og prøve kræfter med skolemiljøet dér.

Så for at gøre en lang historie kort, så er den korrekte "historie", at Claus har søgt og er blevet bevilliget fem måneders orlov, og det er således både min - og Claus' egen - at han returnerer til Fiskeriskolen og genindtræder i sin stilling som forstander efter endt orlov, d. 31. december 2022.

Under Claus' fravær vil jeg, i min egenskab af direktør, repræsentere Fiskeriskolen eksternt, og Claus' arbejdsopgaver vil under hans fravær blive varetaget af udvalgte ledende medarbejdere fra vores organisation. Jeg forventer således ikke, at vores mange interessenter vil komme til at mærke de store ændringer i praksis under Claus' orlov.

Jeg står naturligvis til rådighed, hvis du/I skulle have spørgsmål i anledning af ovenstående.

Med venlig hilsen

Hans Chr. Jeppesen.

Direktør

Læs mere om:

Flere Nyheder