OK Marine overtager Hvide Sande virksomhed

Frydendahl Im- & Export A/S er fra 1. april på norske hænder hos OK Marine

Egersund Group har, gennem OK Marine underskrevet aftale om køb af Frydendahl Im- & Export A/S, med hovedkontor i Hvide Sande, Danmark. Hovedprodukterne er fiskenet, ruser og fletliner, lyder det fra OK Marine i en pressemeddelelse.

Selskabet blev etableret i 1934 og har således en lang tradition for produktion og salg af fiskeudstyr.

Brian Skovgaard, nuværende salgschef, vil tiltræde stillingen som direktør og vil blive medejer af selskabet. I alt har selskabet ca. 120 ansatte.

– Frydendahl har en produktportefølje og organisation, som vi mener vil supplere os godt og vi ser muligheder for gode synergier fremover. I Norge vil det styrke OK Marines indsats indenfor garnfiskeriet. Sammen med vores danske venner vi vil nu kunne tilbyde en stort set komplet levering af garn til små og store garnfiskere, samt fritidsfiskere.  Frydendahls indsats indenfor genmontering af brugte garn er også et vigtigt bidrag, i vores arbejde for mere bæredygtigt fiskeri, lyder det fra OK Marine.

Overtagelsen er fastlagt til 1. april 2022.

Danske fiskere tilfredse med kommende tobis-opgør mellem EU og Storbritannien

EU-Kommissionen indleder nu en sag imod Storbritannien efter Storbritanniens beslutning om at lukke for tobisfiskeri i britisk farvand. Den udvikling hilser Danmarks Fiskeriforening velkommen

Danske fiskere tilfredse med kommende tobis-opgør mellem EU og Storbritannien

EU-Kommissionen indleder nu en sag imod Storbritannien efter Storbritanniens beslutning om at lukke for tobisfiskeri...