Årets ret med skaldyr og fisk skal findes

Nu er indstillingerne til konkurrencen Årets Ret med Skaldyr og Fisk åbnet

Gastro-konkurrencen Årets Ret med Fisk & Skaldyr afholdes i 2022 for anden gang.

Årets Ret med Fisk og Skaldyr arrangeres af Landbrug & Fødevarer og Danmarks Fiskeriforening PO. Vinderen findes d. 28 november. 

Konkurrencen fokuserer på brugen af gode, lokale råvarer, og historiefortællingen, der omkranser maden på tallerkenen. Vinderen af konkurrencen er den kok eller restaurant, der kan vise flotte håndværksmæssige teknikker og skabe velsmag med fisk og skaldyr på en måde, så tænderne løber i vand.

Kender du en restaurant eller kok, som laver en ret med fisk eller skaldyr, der kan få englene til at synge af begejstring? Så er det nu, du skal indstille den som kandidat til Årets Ret med Fisk og Skaldyr via linket her.

I 2021 var det den københavnske michelin-restaurant Alouette, der trak det længste strå med deres bud på en havtaske, der både var stegt, røget, grillet og glaseret.

Der er ikke sammenhæng mellem trawlforbud og besøg af pattedyr i de danske farvande

De tiltagende besøg af tun, delfiner og hvaler skyldes ikke et trawlforbud, selvom politikere og modstandere af redskabet gerne vil drage den parallel

Der er ikke sammenhæng mellem trawlforbud og besøg af pattedyr i de danske farvande

De tiltagende besøg af tun, delfiner og hvaler skyldes ikke et trawlforbud, selvom politikere og...