Ny fabrik kræver stadigvæk mindre justeringer

Fabrikken skal blandt andet gøre arbejdsforholdene lettere og mindske antallet af tunge løft for besætningen

Foto: Kim Eggert Nielsen // S 222 Lady Gaga

Efter at have installeret en ny, moderne fabrik ombord i løbet af foråret, så er det næsten “business as usual” for Kim Eggert Nielsen og hans besætning ombord på Skagen-fartøjet S 222 Lady Gaga. Fabrikken skal blandt andet gøre arbejdsforholdene lettere og mindske antallet af tunge løft for besætningen.

– Vi har fisket i omkring 25 dage de sidste par måneder, og vi er meget tilfreds med den nye fabrik. Men der er altid finjusteringer og optimeringer, når man installerer nyt udstyr ombord. Så i nærmeste fremtid sejler vi til Hanstholm for at få lavet nogle mindre ændringer. Generelt er vi meget tilfreds med det arbejde, som folkene fra BOAtech i Hanstholm har lavet, siger Kim Eggert Nielsen.

Han vurderer, at de nok skal ligge i Hanstholm en uges tid for at få lavet de allersidste tilretninger i samarbejde med folkene fra BOAtech.

Fiskeriet den seneste tid betegner Kim Eggert Nielsen som ok:

– Fiskeriet er gået fint nok. Vi har for det meste fisket i Kattegat ved Anholt. Mængderne af hummere har været fine i forhold til årstiden. Priserne var især gode dengang vi indledte fiskeriet for et par måneder siden, men sidenhen er de faldet en hel del. Vi har nu besluttet at fiske i Skagerrak, fordi hummerne blev ganske enkelt for små i Kattegat, siger Kim Eggert Nielsen.

Ombord på Lady Gaga arbejder de kun med det ene hold, som Kim Eggert Nielsen meget passende kalder sit “superteam”.