Nyt webside vil afdække løgn og latin

"Bæredygtigt Fiskeri" slår et slag mod usandheder om fiskeriet i pressen

Løgne, usandheder og kreative gradbøjninger om fiskeriet – nok er nok! Og et nyt website www.bæredygtigtfiskeri.dk vil nu gøre op med de mange manipulerende udsagn i pressen.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra den nye hjemmeside. Løgn og latin er ingen ny opfindelse, men med elektroniske medier, webside og sociale sider er problemet vokset:

– Derfor spytter Bæredygtigt Fiskeri i næverne og giver Fake News en Uppercut og et velrettet højre kryds, samt en kraftfuld Fiskekasselussing mod de organisationer og foreninger der med usande samt urigtige artikler og historier, prøver at vende opinionen mod det danske erhvervsfiskeri.  

 

Fiskerne har fået nok

For hvem har størst interesse i et Bæredygtigt Fiskeri? fiskerne selvfølgelig!

– Det er absolut ikke de til stadighed voksende foreninger, mere eller mindre (u)reelle »Bevar Mig Vel« organisationer, som bruger enorme summer på at lokke »godtroende« mennesker ind i deres spind af falske skræmmehistorier og artikler, der dagligt tilflyder offentligheden, lyder det i pressemeddelelsen. 

Bæredygtigt Fiskeri vil derfor forsøge at tage fat på det der rører sig i dagspressen, som går imod fiskeriet og specielt, hvis det viser sig at være behæftet med en kreativ gradbøjning af sandheden.

 

Missionen er klar

At fortælle sandheden, vel at mærke den »vaskeægte sandhed« om dansk fiskeri, danske fiskere og deres hverdag, og ikke den (u)sandhed som fremstilles i pressen.

Websitet vil: 

  • Fortælle sandheden om dansk fiskeri
  • Kæmpe for det bæredygtige danske fiskeri
  • Fremme det positive om danske fiskeri
  • Berette om fiskerens hverdag
  • Gå i rette med Fake News
  • Konfrontere politikere
  • Konfrontere selvbestaltede eksperter
  • Vi kreditere havets skraldemænd
Danmarks Fiskeriforening: Sådan får vi et grønnere fiskeri

Danmarks Fiskeriforening holder fredag generalforsamling i Hirtshals, hvor foreningen fremlægger sine bud på en grøn omstilling af fiskeriet

Danmarks Fiskeriforening: Sådan får vi et grønnere fiskeri

Danmarks Fiskeriforening holder fredag generalforsamling i Hirtshals, hvor foreningen fremlægger sine bud på en grøn...