Generalforsamling: Formanden fortsætter

Svend-Erik Andersen blev genvalgt som formand for Danmarks Fiskeriforening for en ny tre-årig periode
af Claus Kirkegaard
03 jun 2020

Svend-Erik Andersen fortsætter som formand for Danmarks Fiskeriforening de næste tre år. Han har været formand siden 2009.

Formandens mandat udløb i 2020, hvilket vil sige, at han var på valg ved årets generalforsamling i Danmarks Fiskeriforening, som blev afholdt fredag d. 29. maj.

Skagen Fiskeriforening havde indstillet Svend-Erik Andersen til en ny tre-årig periode på posten. Og da der ikke var andre indstillede kandidater, betyder det, at Svend-Erik Andersen fortsætter som formand for Danmarks Fiskeriforening de næste tre år.

På næste bestyrelsesmøde, d. 25. juni bliver bestyrelsen konstitueret. Her skal der findes en næstformand for 2 år og en næstformand for 1 år.

Bestyrelsen i Danmarks Fiskeriforening består stadig af 13 medlemmer, med Jens Peter Langer fra Thyborøn som det sidste nye medlem. Han har overtaget pladsen i bestyrelsen efter Kurt Madsen, som tidligere i år valgte at trække sig tilbage fra sin post som næstformand i Danmarks Fiskeriforenings bestyrelse samt som formand for Thyborøn Havns Fiskeriforening.

Bestyrelsen i Danmarks Fiskeriforening:

Formand

Svend-Erik Andersen

Bestyrelsesmedlemmer:

Kim Kær Hansen

Alfred Fisker Hansen

Allan Buch

John Jakobsen

Claus Hjørne Pedersen

Jan Hansen

Jesper Juul Larsen

Jens Frich

Niels Kr. Nielsen

Thomas Thomsen

Per Skødt Hansen

Jens Peter Langer

 

Læs mere om:

Flere Nyheder