Dansk fisk hitter på nettet

Forbrugerne vælger i disse tider at handle på nettet, og det kan mærkes hos friskfangetfisk.dk

De danske forbrugere vælger i stor stil at bestille deres fødevarer over nettet under corona-krisen. Det gælder også dansk fisk, og webshops, der sælger friskfanget, dansk fisk og måltidskasser, melder om stor stigning i ordrebøgerne, bl.a. hos friskfangetfisk.dk.

Der er travlhed i webshoppen i det vestjyske, hvor friskfangetfisk.dk holder til. Her er bestillingerne også begyndt at tikke hurtigere ind i takt med, at coronakrisen er blevet værre.

– Vi har kunnet mærke en opadgående kurve på webshoppen den seneste tid. Faktisk helt op til 85 procent stigning i forhold til en normal uge, siger Torben Høj fra webshoppen.

– Det er selvfølgelig en positiv historie, at webshoppen er vokset så kraftigt her i disse krisetider. Og vi forsøger så godt, vi kan, at dække os ind med at kunne levere de arter, som kunderne bestiller, siger Torben Høj, som naturligvis håber, at kunderne holder fast, når krisen er overstået.

Friskfangetfisk.dk holder til i Hvide Sande, og de får deres fisk fra de lokale fiskere.

Også Skagen Food i Strandby, som leverer måltidskasser, fisk samt frisk frugt og grønt direkte til hoveddøren en gang om ugen, mærker travlheden. Læs mere her

Husk at tilmelde dig generalforsamlingen!

Generalforsamlingen i Danmarks Fiskeriforening nærmer sig, og den afholdes i år i Hirtshals. Deadline for tilmelding er 20. maj.

Husk at tilmelde dig generalforsamlingen!

Generalforsamlingen i Danmarks Fiskeriforening nærmer sig, og den afholdes i år i Hirtshals. Deadline for...