Naturmødet bliver uden stadepladser

Når Naturmødet i slutningen af maj afvikles, bliver det med en kombination af online og live aktiviteter

Også i år vil afviklingen af Naturmødet i Hirtshals afspejle, at Corona har resulteret i begrænsninger for, hvor mange mennesker, der kan samles og mødes på en gang.

Det betyder, at en stor del af Naturmødet vil afvikles online. Og det bliver heller ikke i år muligt at booke stadepladserne for organisationer og foreninger på naturmødet. Man vil stadig gennemføre fysiske debatter i Hirtshals – dog med et begrænset antal deltagere og gæster.

Arrangørerne af naturmøde skriver på deres side følgende:

– På en corona-tilpasset og sundhedsmæssigt forsvarlig måde præsenterer vi tre dage med dagsordenssættende naturdebatter og naturoplevelser. Både virtuelt og når vi i trygge rammer mødes fysisk i Hirtshals.

Datoen for naturmødet er rykket til den 28-30 maj.

Fredag og lørdag vil udvalgte debatter køre via Naturmødets facebookside, ligesom der også vil blive afholdt debatter og arrangementer fysisk i Hirtshals. 

Søndag vil der være et åbent program, hvor organisationer har mulighed for at bidrage med indhold på egne digitale platforme.

Arrangørerne bag Naturmødet opfordrer ligeledes til, at organisationer og foreninger, der ønsker at være en del af Naturmødet, arrangerer aktiviteter og oplevelser i naturen, så man ikke blot taler om naturen, men rent faktisk også kommer ud og oplever og udforsker naturen.  

Naturmødet har været en del af Danmarks Fiskeriforenings eventkalender, og der arbejdes nu på at finde alternative måder, hvor det bliver muligt at repræsentere fiskeriet under Naturmødet 2021.

Makrelaftale: Færøerne får øget adgang til britisk og norsk farvand

Den nye aftale indebærer en reduktion af den færøske andel fra 12,6 procent til 12,0 procent af den maksimalt tilladte fangst

Makrelaftale: Færøerne får øget adgang til britisk og norsk farvand

Den nye aftale indebærer en reduktion af den færøske andel fra 12,6 procent til 12,0...