Ministeren sendte en hilsen til årets generalforsamling

Fiskeriministeren kunne ikke deltage i den første generalforsamling i DFPO siden regeringsskiftet i 2022

I lige godt et halvt år har Jacob Jensen (V) kunne kalde sig for fiskeriminister, men han kunne desværre ikke deltage i den første generalforsamling i Danmarks Fiskeriforening i hans ministerperiode.

Årsagen til det manglende fremmøde skyldes, at Jacob Jensen i dag, fredag d. 26. maj, fylder 50 år.

Men selvom fiskeriets minister ikke kunne være fysisk til stede på Hindsgavl denne fredag, så havde han taget sig tid til at lave og sende en videohilsen.

Jacob Jensen kom i sin hilsen ind på, at han som fiskeriminister ønsker at fremtidssikre fiskeriet.

– For at det kan lykkes, så skal det udvikles i en retning, der både er bæredygtig for miljøet og økonomisk bæredygtig for jer fiskere, det fra ministeren, der fortsatte:

– Jeg vil derfor arbejde for, at vi i 2023 for sat en ny kurs for dansk fiskeri, og det kommer kun til at ske i tæt samarbejde med jer.

Fiskeriministeren fortalte også forsamlingen, at fiskerne er med til at gøre ham klogere på fiskeriet og bidrager til at løfte dansk fiskeripolitik.

Til slut i sin hilsen sagde ministeren, at han oplever dansk fiskeri som stærkt, innovativt og klar på nye løsninger, som også godt må være grønne. Hvorefter han ønskede Danmarks Fiskeriforening en fortsat god generalforsamling.

Danmarks Fiskeriforening siger tak for hilsenen og ønsker fiskeriminister Jacob Jensen et stort tillykke med den runde dag.

Husk at tilmelde dig generalforsamlingen!

Generalforsamlingen i Danmarks Fiskeriforening nærmer sig, og den afholdes i år i Hirtshals. Deadline for tilmelding er 20. maj.

Husk at tilmelde dig generalforsamlingen!

Generalforsamlingen i Danmarks Fiskeriforening nærmer sig, og den afholdes i år i Hirtshals. Deadline for...