Gode råd om fisk i en travl hverdag

Husk at spis fisk

Fisk skal der til – og jo flere gange om ugen jo bedre. Det skriver nordjyske.dk, som samtidig overdrager de bedste fiske-råd fra kostekspert Anne Ravn.

Vi skal helst nyde omkring 350 gram fisk om ugen. Fiskefrikadeller, frossen fisk, torskerogn, makrel på dåse, skaldyr som rejer og muslinger, stegt rødspætter og dampet kulmule – det hele er spækket med sundhed og tæller med.

Tre mindre skiver brød med fiskepålæg giver ca. 100 gram fisk.

 

Godt for kroppen

Fisk er propfyldt med fiskeolier, selen, jod og D-vitamin, og derfor er en god ide at mæske sig i dem.

Personer, der spiser fisk flere gange om ugen, har mindre risiko for at få hjerte- og karsygdomme sammenlignet med personer, der sjældent spiser fisk.

Få mere inspiration til fisk på www.2gangeomugen.dk.

På Læsø var der kamera og torsk på programmet til generalforsamlingen

Til generalforsamlingen i Læsø Fiskeriforening blev der talt om alt fra politiske venner, kamera og manglende Kattegat-torsk

På Læsø var der kamera og torsk på programmet til generalforsamlingen

Til generalforsamlingen i Læsø Fiskeriforening blev der talt om alt fra politiske venner, kamera og...