Amanda Seafoods køber Glyngøre

Amanda Seafoods opruster med det populære brand

Amanda Seafoods har atter vokseværk. De er nu blevet enige med Orkla Foods Danmark om et køb af varemærket Glyngøre.

Dermed styrker Amanda Seafood sin position på markedet som Danmarks seafood leverandør nr. 1 og håber at inspirere danskerne til at spise meget mere fisk. 

 

Glyngøre står stærkt

Glyngøre er Danmarks mest kendte varemærke indenfor sild og tunfisk.

Glyngøre mærket blev etableret i 1940 og produktporteføljen består af forarbejdet fisk til både detailhandelen og foodservice. 

– Vi ser frem til at inkludere et veletableret dansk varemærke i vores portefølje. Glyngøre har en stærk position hos danske forbrugere, og vi ser gode muligheder for at bygge videre på mærket gennem innovation og produktudvikling, siger Jesper Kold Sørensen, CEO for Amanda Seafoods. 

 

3 mærker og 286 års erfaring

Med Glyngøre i porteføljen råder Amanda Seafoods nu over tre af de helt store brands inden for seafood produkter. 

– Med Amanda, Glyngøre og Bornholms har vi de 3 stærkeste klassiske danske varemærker indenfor seafood. I alt 286 års erfaring med fisk på første klasse til kræsne danske fiske elskere. Hver for sig med erfaringens styrke og en unik værdi for forbrugerne, men tilsammen, en endnu stærkere trio med et seafood fyrværkeri af synergier, løsninger og muligheder. Vi kan næsten ikke vente med at komme ud til kunderne og drøfte det åbne hav af muligheder, som nu åbner sig ift. at drive kategorien med tiltrængt vækst og fornyet inspiration. Vi ser trioen som ”home of seafood”, en etikette som både forpligtiger og inspirerer, udtaler Jesper Kold Sørensen. 

Amanda Seafoods producerer og markedsfører et bredt sortiment af fiskepålæg, som leveres til dansk detail, foodservice og industri under varemærkerne Amanda, Dronningen og senest Bornholms. Amanda Seafoods blev grundlagt i 1916 og er i dag en del af den nordiske seafood koncern, Insula.