Røde tal afløser mange års overskud

Efter 10 år med plus på bundlinjen afslører regnskabet for 2018, at seafood-virksomheden Sirena Group kommer ud af året med underskud

For første gang i 10 år kommer seafood-selskabet Sirena Group ud af et regnskabsår med røde tal på bundlinjen. Det står fast, efter regnskabet for 2018 blev offentliggjort for nylig.

Samlet blev underskuddet i Sirena Group på 2,4 mio. kr., for 2018, hvilket er langt fra det flotte overskud i 2017 på 12,4 mio. kr., skriver FødevareWatch.

Bestyrelsen – anført af formand og medejer Steen Riber og medejer Peter Buhl – mener ikke, at resultatet for 2018 er tilfredsstillende.

“Årets aktivitetsniveau og driftsresultat lever ikke op til de forventninger, som blev angivet i årsrapporten for 2017, da 2018 blandt andet har været brugt på, at sikre en række driftsmæssige justeringer, som forventes at give positive effekter i 2019,” står der at læse i ledelsesberetningen ifølge FødevareWatch.

Sirena Group handler med frossen seafood i store dele af verden og har kontorer i Canada, USA, Kina, England, Norge, Holland og Rusland. Omkring 98 procent af deres omsætning går til eksport.

Stort fremmøde til generalforsamlingen i Bønnerup Fiskeriforening

Det var en generalforsamling udover det sædvanlige i Bønnerup Fiskeriforening i lørdags, da det ikke kun var formanden, som endte med at forlade foreningen...

Stort fremmøde til generalforsamlingen i Bønnerup Fiskeriforening

Det var en generalforsamling udover det sædvanlige i Bønnerup Fiskeriforening i lørdags, da det ikke...