Centrallager kostede for Tenax Sild

Fremgang på både top- og bundlinje for Tenax Sild. Dog er direktøren ikke helt tilfreds med resultatet, der kunne have været bedre

På trods af en bruttofortjeneste på 77,8 mio. kr. og et samlet resultat for hele 2019 på 6,2 mio. kr. er direktør Anette Ladefoged ikke ovenud tilfreds.

En outsourcing af et centrallager endte nemlig med at koste minimum en mio. kr. for Tenax Sild i 2019.

Virksomheden har produktion i både nordjyske Ålbæk og fynske Nyborg, og derfor var der et ønske om at samle de færdige produkter på et centrallager. Opgaven blev outsourcet til en ekstern leverandør.

– Det gjorde vi i en måned, så måtte vi trække lageret hjem igen i september. Vi turde ikke andet op til julesæsonen. Leverandøren kunne simpelthen ikke løfte opgaven – de var ikke forberedt godt nok på, hvor stor en opgave det var, siger Anette Ladefoged, ifølge netmediet Fødevarewatch.dk.

Til efteråret 2020 vil Anette Ladefoged igen prøve med en ny leverandør. Det er dog stadig for tidligt til at hun ønsker at sætte navn på, hvem det bliver.

– Vi kører vores produkter ud fra vores to lokaliteter til de samme kunder. Men hvis en kunde bestiller marinerede sild i fileter, der bliver produceret i Nyborg, og karrysild i bidder, der bliver produceret i Ålbæk, så vil kunden have én samlet levering. Derfor skal vi have produkterne samlet på et centrallager, forklarer Anette Ladefoged.

 

Stort fremmøde til generalforsamlingen i Bønnerup Fiskeriforening

Det var en generalforsamling udover det sædvanlige i Bønnerup Fiskeriforening i lørdags, da det ikke kun var formanden, som endte med at forlade foreningen...

Stort fremmøde til generalforsamlingen i Bønnerup Fiskeriforening

Det var en generalforsamling udover det sædvanlige i Bønnerup Fiskeriforening i lørdags, da det ikke...