Ny adm. direktør for TripleNine Thyborøn A/S

TripleNine i Thyborøn har fået ny adm. direktør. Det bliver den tidligere indkøbsdirektør, der overtager posten pr. 1. juni
af Claus Kirkegaard
06 maj 2021

TripleNine Thyborøn A/S har udnævnt Morten Broberg til sin nye administrerende direktør med virkning fra d. 1. juni 2021, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Morten Broberg har været i virksomheden, siden august 2019, hvor han har varetaget rollen som indkøbsdirektør, og været en del af TripleNine Groups internationale lederteam.

Forud for Morten Brobergs udnævnelse, som administrerende direktør, har TripleNine Thyborøn A/S, i en periode, været ledet af TripleNine Groups administrerende direktør Jes Bjerregaard sammen med bl.a. fabrikschef Daniel Friis Baun, der stopper i TripleNine Thyborøn. Morten Broberg har fremover fortsat reference til Jes Bjerregaard. 

Administrerende direktør for TripleNine Group, Jes Bjerregaard, er overbevist om, at de har fundet den rette mand til stillingen i Thyborøn.

- Morten Broberg er den helt rigtige til at stå i spidsen for TripleNine Thyborøn A/S. Med sin store brancheerfaring inden for både indkøb, salg, produktion og ledelse er virksomheden og vores medarbejdere i rigtig gode hænder. Jeg ved, at Morten Broberg vil fortsætte med at drive virksomhedens positive udvikling fremad i en udfordret og international konkurrencepræget branche.

Den nye administrerende direktør siger:

- Jeg er meget glad for at påtage mig rollen som administrerende direktør for TripleNine Thyborøn A/S. Jeg vil sammen med mine kolleger i TripleNine fortsætte det gode arbejde med at opbygge og udvikle en lønsom virksomhed samt styrke de positive bånd til virksomhedens lokale og internationale leverandører i en branche, der er under konstant transformation. Det er også meget vigtigt for mig, at vi kan bevare en god og sund arbejdsplads i Thyborøn mange år ud i fremtiden.  

Flere Nyheder