Grethe Hansen har fokus på kerneopgaverne

Grethe Hansen fra Bønnerup Strand er kandidat ved kommunalvalget i Norddjurs Kommune

På tirsdag den 16. november er der valg til kommunalbestyrelser og regionsråd over hele landet.

Ved valgene er der flere steder i landet opstillet kandidater, som har en direkte eller indirekte tilknytning til fiskeriet.

Det er blandt andet tilfældet i Norddjurs Kommune, hvor Grethe Hansen stiller op for Konservative.

Grethe Hansen er gift med fiskeskipper Per Skødt Hansen, der formand for Bønnerup Fiskeriforening.

Selv har hun en lang karriere bag sig som sygeplejerske, 26 år på Grenå Sygehus og 20 år i den kommunale hjemmepleje, som hun stadig er tilknyttet, og det er i høj grad de kommunale kerneopgaver, der vil få hendes opmærksomhed, hvis hun bliver valgt til kommunalbestyrelsen på tirsdag.

Hun har fire mærkesager: Personalepleje, børn, ældre og erhvervslivet.

– Jeg har altid været konservativ, og der er en masse, jeg har lyst til at rydde op i angående hjemmepleje og skolevæsen. Det er også et problem, at der er alt for meget bureaukrati i sundhedsvæsenet. Det har jeg haft fat i folketingsmedlem Mona Juul om, for det er vi nødt til at få gjort noget ved. Det kan jeg se efter selv at have kørt for hjemmeplejen i så mange år – det drejer sig efterhånden mest om at skrive og dokumentere, siger Grethe Hansen.

Grethe Hansen synes, det er spændende at føre valgkamp. Hun har blandt andet været på en række virksomhedsbesøg, og hun er ligeledes meget aktiv på Facebook.

– Jeg er spændt på, hvordan det kommer til at gå på tirsdag. Jeg deltager i valgkampen i hele kommunen, og jeg har valgplakater oppe at hænge i hele kommune, siger hun.

Grethe Hansen er nummer tre på den konservative liste ved valget i Norddjurs Kommune.

Stort fremmøde til generalforsamlingen i Bønnerup Fiskeriforening

Det var en generalforsamling udover det sædvanlige i Bønnerup Fiskeriforening i lørdags, da det ikke kun var formanden, som endte med at forlade foreningen...

Stort fremmøde til generalforsamlingen i Bønnerup Fiskeriforening

Det var en generalforsamling udover det sædvanlige i Bønnerup Fiskeriforening i lørdags, da det ikke...