Hanstholm Havn har fundet ny havnedirektør

Søren Zohnesen er blevet konstitueret som havnedirektør for Hanstholm Havn

Da bestyrelsen for Hanstholm Havn var samlet til bestyrelsesmøde tirsdag den 3. maj, gennemførte de ikke alene en bestyrelseskonstituering med Michael Svane som ny havneformand, men valgte samtidig at konstituere en havnedirektør.

Den nye havnedirektør er Søren Zohnesen – et kendt ansigt fra havnens organisation, som afløser Nils Skeby, der har været direktør for Hanstholm Havn fra august 2020 til april 2022. Det skriver Hanstholm Havn på sin hjemmeside.

Søren Zohnesen er 42 år og har været ansat ved Hanstholm Havn siden 2014. Her har han i en årrække fungeret som havnevagt, indtil han i 2020 tiltrådte en stilling som vicedirektør og driftschef.

Den nyindsatte havnedirektør ser frem til et nært samarbejde med bestyrelsen om at drive havnens videre udvikling:

– Det er vigtigt at få skabt noget ro, og jeg er derfor meget glad for den udviste tillid til varetagelse af posten som havnedirektør. Jeg har et nært kendskab til Hanstholm Havn og ser frem til at stå i spidsen for havnen over den kommende tid – i et nært samarbejde med såvel havnens bestyrelse som den øvrige organisation for at sikre den bedst mulige videreudvikling af havnen, siger Søren Zohnesen.

Valget om at indsætte Søren Zohnesen som havnedirektør skyldes ifølge havnens nye bestyrelsesformand, at der er behov for at skabe ro omkring havnen:

– Det er vigtigt for mig og den øvrige bestyrelse, at der kommer ro omkring vores havn. Vi har derfor kikket indad og vurderet, at vi med Søren får en person, som kender havnen, medarbejdere, kunderne og øvrige samarbejdspartnere rigtig godt. Søren og jeg vil have et tæt parløb for at sikre, at vi får et solidt fundament for Hanstholm Havn, fortæller havneformand Michael Svane.

Testopsendelser af raketter i Nordsøen

GOSA (German Offshore Space Alliance) planlægger testopsendelser af raketter i Nordsøen i juli

Testopsendelser af raketter i Nordsøen

GOSA (German Offshore Space Alliance) planlægger testopsendelser af raketter i Nordsøen i juli