Fra 16. maj til 22. maj vil der i det midt- og vestjyske blive afholdt Madmødet.
Madmødet er Midt- og Vestjyllands store fødevarefejring, hvor der bliver sat spotlight på alle de fremragende produkter, som har rod i Midt- og Vestjylland.
Madmødet samler alle i Midt- og Vestjylland – dem der spiser, dem der høster, dem der fisker, dem der tilbereder, og dem der bestemmer. Folket, producenten, kokken og politikeren.
Madmødet er ikke blot et enkelt møde eller en enkelt smagsprøve på det, området kan, men summen af utallige møder om mad på tværs af brancher og interesser nu og i årene frem.
Fisk og fiskeri vil være en del af madmødet.
– Vi har en opgave i dansk fiskeri med at fortælle, at vi har en af de sidste vilde og bæredygtige fødevarer, der er tilbage. Derfor er der brug for at fortælle om fisk og fiskeriet for at holde fisken i folks opmærksomhed. Vi spiser desværre ikke ret meget fisk herhjemme, skræmmende lidt,” siger projektleder Heidi Ebey Grønkjær.